Spännande dekorationer att ha i trädgården

Spännande dekorationer att ha i trädgården

Sommar innebär oftast mer tid utomhus och vad passar då bättre än att piffa upp trädgården med lite nya dekorationer? På CDON hittar du allt du behöver för att skapa en trivsam och inbjudande trädgård. Här är några förslag på spännande trädgårdsdekorationer att ha i sommar.

Blommor och växter

Ingen trädgård är komplett utan blommor och växter. Det finns ett stort utbud av både äkta växter och konstgjorda alternativ. För den som inte har gröna fingrar eller inte vill lägga tid på att sköta om blommorna kan konstgjorda växter vara ett bra alternativ. För den som gillar att odla finns det också en mängd olika fröer att välja mellan.

Belysning

Belysning är viktigt för att skapa stämning och för att kunna sitta ute sent på kvällarna. Du hittar allt från solcellsdrivna lampor till mer avancerade ljusslingor och spotlights. För den som vill ha en mer romantisk atmosfär kan en lykta med blockljus vara ett bra alternativ.

Krukor och vaser

Fina krukor och vaser kan göra underverk för trädgårdens utseende. Det finns mängder av olika krukor och vaser i olika material och storlekar. För den som vill ha något mer unikt kan en handgjord keramikkruka vara ett bra alternativ.

Dekorativa tillbehör

Förutom blommor och växter kan man också dekorera trädgården med olika tillbehör. Köp vindspel och fågelholkar till trädgårdskonst och dekorativa stenar. För den som vill ha något mer personligt kan man också skapa egna dekorationer med hjälp av exempelvis ståltråd och pärlor.

Möbler för trädgården

Sist men inte minst behöver man möbler för att kunna njuta av trädgården på bästa sätt. Du kan även hitta ett stort utbud av trädgårdsmöbler i olika material och stilar. För den som vill ha en avslappnad atmosfär kan en hängmatta vara ett bra alternativ.

Avslutningsvis

På CDON hittar du alltså allt du behöver för att skapa en trivsam och inbjudande trädgård i sommar. Kolla igenom utbudet och beställ det som du önskar dig till din vackra trädgård. Ta en titt på utbudet och låt dig inspireras!