Köp något nytt inför en resa

I Sverige finns det många olika aktiviteter att prova på. Du kan äta god mat på en restaurang ena dagen och ut i naturen på äventyr den andra. Har du inte kläder som passar kan du passa på att skaffa något nytt. Nya kläder kan göra att resan känns lite extra trevlig.

Anpassa efter aktivitet och väder

Rätt kläder gör stor skillnad när du är på resande fot. Du vill ju gärna packa kläder som är både praktiska och snygga. Du kommer förmodligen bara kunna ta med dig en ganska begränsad mängd kläder, och då är det extra viktigt att du väljer rätt.

I Sverige kan temperaturen skifta väldigt mycket beroende på årstid, men även från dag till dag. Klimatet är också väldigt annorlunda beroende på vilken del av Sverige du är i. Se därför till att kolla prognosen innan du packar. När du reser i Sverige är det nästan alltid en god idé att packa något slags regnskydd.

Kolla upp ungefär vilka olika aktiviteter du vill prova, då är det lätt att välja vilka nya kläder som passar bäst för just din resa. Ta en titt här för ett urval av kläder som passar till många olika tillfällen.