Fixa fasaden på huset och byt fasadsiffror

Fixa fasaden på huset och byt fasadsiffror

När du köpt en villa är det enkelt att koppla av och tro att det inte är så mycket att faktiskt göra. Men tvärtom gäller det att hålla koll på både taket och fasaden. Det för att villan ska hålla sig fräsch och snygg i många år framöver.

Styla fasaden och håll den ren

När du precis flyttat in i ett nytt hem vill du ofta inreda och måla om, så att hemmet passar din personliga stil. Men hur är det med fasaden? Har du några planer för hur fasaden ska passa din personliga stil? Även om du kanske inte får måla om och styla precis hur du vill, är det värt det att i alla fall fräscha upp fasaden. Genom att göra rent hela fasaden och måla om när det behövs ger fastigheten ifrån sig ett helt nytt intryck. Du kan även beställa nytt husnummer väldigt enkelt för att sätta din unika prägel på fasaden.

När sedan fasaden är ren, fräsch och målad kan du enkelt dekorera med växter och andra trädgårdsartiklar. På så sätt visar du för grannskapet att det nu bor en ny familj villan. Men glöm inte bort att även rengöra entrén till villan för bästa möjliga intryck.